Betrouwbare IT-ondersteuning voor bedrijven en organisaties

Over Valk

Valk Managed Hosting is een netwerk van toegewijde IT-professionals, wiens krachten zijn gebundeld om bedrijven te voorzien van betrouwbare en hoogwaardige IT-ondersteuning.
We begrijpen het belang van een stabiele hostingomgeving en bieden uitgebreide diensten om eindklanten en agencies te helpen bij het optimaliseren van hun online infrastructuur.
Lees verder

Adviseren,

optimaliseren

en ontzorgen

Bij Valk Managed Hosting bieden we persoonlijk advies op maat. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bedrijfsdoelstellingen, en adviseren u bij het kiezen van de meest geschikte infrastructuur. Valk verzorgt een breed scala aan hostingdiensten, variƫrend van domeinnaamregistratie tot complete bare-metal serverconfiguraties. Of het nu gaat om gedeeltelijke ondersteuning of het volledig uitbesteden van de online infrastructuur, Valk biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van elke klant.

Indien gewenst combineren we onze krachten met die van uw interne IT-team. Op deze manier ontlast u uw interne organisatie zonder consessies te doen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hoe kunnen we uw organisatie verder helpen?

Geen enkele organisatie is hetzelfde, daarom is het belangrijk om de wensen en eisen goed in kaart te brengen alvorens te kiezen voor een oplossing. We zijn benieuwd hoe we de online aanwezigheid van uw onderneming kunnen verbeteren.
Plan een vrijblijvend oriƫntatiegesprek